FlexiTherm varmeomslag

Få mere information og gode råd om smerte
Benyt følgende officielle apotekshjemmesider:
Vælg forhandler
Vælg forhandler Apotekeren Webapoteket
Send en sms til dig selv med produktnavnet, så du kan huske, hvad du skal spørge efter
Send info på SMS
Læs omhyggeligt oplysninger i indlægssedlen eller på emballagen inden brug.

Anvendelsesområde:

FlexiTherm varmeomslag er et selvopvarmende omslag som sættes på kroppen lige der, hvor du har smerter. For optimal udnyttelse skal varmeomslaget placeres i taljen så enten mave, ryg eller side varmes. Har du smerter andre steder på kroppen anbefaler vi FlexiTherm varmeplaster.

Dosering:

Varmeelementerne i omslaget varmer gradvist op til en behagelig og effektiv temperatur på ca. 40º C. De når deres maksimale temperatur efter ca. 30 minutter og virker i 8 timer. Fjern forsigtigt omslaget efter 8 timer og kassér det. Må ikke bruges i mere end 8 timer. Vent 24 timer før et nyt omslag anvendes samme sted på kroppen.

Må ikke anvendes ved:

Børn under 12 år eller af personer som ikke kan fjerne omslaget selv (ældre, handicappede, børn). Sammen med medicinske cremer, salver, plastre eller sammen med andre varmekilder. Hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion overfor nonwoven. Ved varmeoverfølsomhed. Ved blå mærker eller hævelser i huden indenfor de sidste 48 timer. Ved sår eller rifter på huden. Ved eksem. Hvis varmeomslaget allerede har været anvendt samme sted indenfor de sidste 24 timer. Ved ondartede tumorer. Ved betændt hud. Ved nedsat evne til at føle varme (f.eks. ved paraplegi). På et injektionssted. Hvis du er påvirket af alkohol eller sløvende medicin.

Forsigtighedsregler:

Varmeelementerne må ikke genopvarmes og de må ikke opvarmes i mikrobølgeovn. Du må ikke gøre varmeelementerne våde eller klippe i dem. Anvend ikke varmeelementerne hvis de er gået i stykker. Undgå at bruge FlexiTherm varmeomslag når du sover, da dette kan forårsage forbrændinger. Anvend med forsigtighed hvis du har følsom hud. Området hvor omslaget er placeret må ikke udsættes for tryk, undgå f.eks. at ligge på det eller placere det under stramtsiddende tøj. Undgå at bruge FlexiTherm varmeomslag umiddelbart efter en akut skade da varmen kan forværre hævelser og blødninger i huden. Fjern omslaget hvis huden føles for varm eller hvis din hud bliver irriteret. Det kan i stedet sættes udenpå et stykke tyndt tøj, så det ikke er i direkte kontakt med huden. Hvis indholdet i produktet ved et uheld inhaleres eller indtages kontaktes lægen eller Giftlinjen. Hvis indholdet i varmeelementerne kommer i kontakt med øjnene skylles med rigelige mængder af vand, og læge eller apotekspersonalet kontaktes. Brug kun omslaget når varmeelementerne er sat i. Brug ikke omslaget til transport af genstande.

Brug af anden medicin:

FlexiTherm varmeomslag må ikke anvendes hvis du er påvirket af alkohol eller sløvende medicin.

Graviditet:

Spørg lægen til råds hvis du er gravid. Må ikke bruges på maven af gravide kvinder.

Amning:

FlexiTherm varmeomslag kan bruges hvis du ammer.

Bivirkninger:

Der er ingen kendte bivirkninger eller kontraindikationer ved brugen af FlexiTherm varmeomslag. Hvis der opstår allergisk reaktion eller irritation af huden, bør du afbryde behandlingen og kontakte lægen. Alle bivirkninger som ikke er nævnt i denne vejledning skal indberettes til lægen eller apoteket. Kontakt lægen eller apotekspersonalet hvis der er noget, du er i tvivl om.

Cookies på Degule.dk
Websitet anvender cookies til bl.a. at indsamle statistik over trafikken på sitet, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at bruge sitet accepterer du dette.    Læs mere
Luk