FlexiTherm varmeplaster

Få mere information og gode råd om smerte
Benyt følgende officielle apotekshjemmesider:
Vælg forhandler
Læs omhyggeligt oplysninger i indlægssedlen eller på emballagen inden brug.

Anvendelsesområde:

FlexiTherm kan anvendes ved smerter i f.eks. ryggen, lænden, nakken og skuldrene.

 

Dosering:

Plasteret varmer gradvist op til en behagelig og effektiv temperatur på ca. 40º C. Det når sin maksimale temperatur efter ca. 30 minutter og virker i 8 timer. Plasteret kan herefter let fjernes ved at trække det forsigtigt af huden. Plasteret må ikke sidde på huden i mere end 8 timer. Hvis du fortsat har smerter, kan et nyt plaster placeres på samme sted efter en pause på 24 timer. Plasteret må kun bruges på huden og er kun til engangsbrug.

Må ikke anvendes ved:

Børn under 12 år eller af personer som ikke kan fjerne plasteret selv (ældre, handicappede, børn). Sammen med medicinske cremer, salver, plastre eller sammen med andre varmekilder. Hvis du tidligere har haft en allergisk reaktion overfor nonwoven. Ved varmeoverfølsomhed. Ved blå mærker eller hævelser i huden indenfor de sidste 48 timer. Ved sår eller rifter på huden. Ved eksem. Hvis varmeplasteret allerede har været anvendt samme sted indenfor de sidste 24 timer. Ved ondartede tumorer. Ved betændt hud. Ved nedsat evne til at føle varme (f.eks. paraplegi). På et injektionssted. Hvis du er påvirket af alkohol eller sløvende medicin.

Forsigtighedsregler:

Produktet er kun til udvortes brug. Må ikke genopvarmes og må ikke opvarmes i mikrobølgeovn. Du må ikke gøre plasteret vådt eller klippe i det. Anvend ikke plasteret hvis det er gået i stykker. Undgå at bruge FlexiTherm varmeplaster når du sover, da dette kan forårsage forbrændinger. Skal bruges med forsigtighed hvis du har følsom hud. Området hvor plasteret er placeret må ikke udsættes for tryk, undgå f.eks. at ligge på det eller have plasteret på under stramtsiddende tøj. Undgå at bruge FlexiTherm varmeplaster umiddelbart efter en akut skade, da varmen kan forværre hævelser og blødninger i huden. Fjern plasteret hvis huden føles for varm eller hvis din hud bliver irriteret.  Hvis indholdet i produktet ved et uheld inhaleres eller indtages kontaktes lægen eller Giftlinjen. Hvis indholdet i plasteret kommer i kontakt med øjnene skylles med rigelige mængder af vand, og kontakt læge eller apotekspersonalet.

Graviditet:

Spørg lægen til råds hvis du er gravid. Må ikke bruges på maven af gravide kvinder.

Amning:

FlexiTherm varmeplaster kan bruges hvis du ammer.

Bivirkninger:

Der er ingen kendte bivirkninger eller kontraindikationer ved brugen af FlexiTherm. Hvis der opstår allergisk reaktion eller irritation af huden, bør du afbryde behandlingen og kontakte lægen. Alle bivirkninger som ikke er nævnt i denne vejledning skal indberettes til lægen eller apoteket. Kontakt lægen eller apotekspersonalet hvis der er noget, du er i tvivl om.

Cookies på Degule.dk
Websitet anvender cookies til bl.a. at indsamle statistik over trafikken på sitet, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at bruge sitet accepterer du dette.    Læs mere
Luk